joi, 29 septembrie 2011

Brand-uri producatoare de blugi originali

Blugii au cunoscut o expansiune pe piata mondiala datorita unor marci care au impresionat printr-o calitate exceptionala. Una dintre cele mai bune firme producatoare de blugi originali este Diesel, care a luat fiinta in 1978 si in fiecare an si-a imbunatatit produsele devenind un lider pe piata internationala. Diesel si-a largit aria de modele, pentru a satisface gusturile fiecaruia. Au fost printre primele companii producatoare de blugi care au introdus de piata blugii conici pentru femei, incarcand sa fie in pas cu moda, sau chiar sa dicteze ei moda in domeniul blugilor. Chiar si in vremurile noastre se bucura de cele mai multe vanzari anuale pe intreaga suprafata terestra.
Un alt brand care a inregistrat o crestere foarte mare la sectorul de vanzari, sunt producatorii de blugi originali G-Star. Aceasta cerere impresionanta a facut ca acest brand sa aduca pe piata noi si noi modele, pentru a multumi cat mai mult clienti. G-Star ofera o gama variata de blugi originali, cum ar fi: blugi conici, blugi albastrii, blugi pentru femei, blugi barbati, blugi de culoare neagra, blugi albiti, blugi decolorati, blugi clasici, blugi cu diferite imprimeuri,blugi taiati, si multe alte tipuri.
Asadar, aceste doua mari brand-uri producatoare de blugi originali, sunt cele mai cautate in 2011 si au avut cele mai multe vanzari. Aceasta popularitate in continua crestere si mai ales aceste vanzari neincetate se datoreaza in mare parte cumpararii acestor blugi originali prin intermediul internetului. Tot mai multe persoane aleg sa isi faca cumparaturile online, fiind mult mai eficiente si mai economice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu